Referenties

Hier kunt u de reacties en bevindingen vinden van mijn klanten en of relaties. Dit helpt u misschien een beter beeld te vormen van mijn manier van werken.

Van VMBO kader naar Universiteit

Oud leerling - 16-06-2016

Hey Juf,Ik heb zeer leuk nieuws... Ik ben geslaagd voor mijn vwo diploma 😄🎉. Aangezien ik bij jou begonnen ben en jij mij toch ook aangemoedigd heb om mavo te gaan doen, dacht ik dat je het wel leuk zou vinden als ik het je even zou laten weten. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor het vertrouwen dat je in mij had. Ik ga mij nu op de volgende stap richten. Studie farmacie op de universiteit in Utrecht. Groetjes, D

Mirjam Biegstraaten

Tussenevaluatie - 01-09-2015

Joyce is sinds 2013 bij onze stichting werkzaam. Het eerste schooljaar als mentor én mentorcoordinator bij ons School’s cool programma. Momenteel alleen als mentorcoordinator. Dat betekent dat ze mentoren, mentorleerlingen en hun ouder(s) begeleidt tijdens een mentoraat. Joyce is een energieke, daadkrachtige en vrolijke collega. Ze doet haar werk met veel inzet en kundigheid. Ze is een welkome aanvulling op ons team met haar ervaring als gedragsspecialist en vmbo-docent”

moeder van Sam

Eindevaluatie - 12-04-2015

Beste Joyce, Wij zijn erg blij met de hulp en je doorzettingsvermogen, betreffende onze zoon. Hij scoort nu goed en heeft een fijn contact met zijn biologie juf. Bedankt

Familie Garcia Bastidas

Eindevaluatie - 28-12-2012

Wij vonden het zeer prettig samen werken met Joyce. Ze is zo enthousiast en positief!!Er was ook direct een klik met onze dochter. Wij hadden echt het gevoel eindelijk iemand te hebben die met ons en onze dochter meedacht. Wat een verademing na al de instanties waar we hiervoor mee te maken hebben gehad. Mocht hulp nog nodig blijken in de toekomst dan bellen wij zeker weer naar Joyce!!

Familie Garcia Bastidas

Tussenevaluatie - 14-11-2012

Wij zijn erg tevreden over Chef bij opvoeding. Onze dochter heeft een erg laag zelfbeeld en is faalangstig door haar dyslexie. Stapje voor stapje zien we haar veranderen.

Saskia van der Laan

Eindevaluatie - 09-06-2012

Met de ondersteuning van J. van Tuijl ben ik erg blij geweest. Het heeft mij een leidraad gegeven om beter met mijn dochter om te gaan en haar rust te bieden. Gaan de weg de begeleiding is er meer rust in huis gekomen en reageert zij een heel stuk beter op situaties. Ook gaat het beter op school. Dochter: Op school vindt ik het fijn dat ik meer hulp krijg en mama geeft eerder aan wat we gaan doen dat vindt ik erg prettig.