Nieuwtjes

Ik hou van mijn werk en om mijn ervaring met u en andere te delen schrijf ik regelmatig een artikel over de gebeurtennissen tijdens mijn werk. Ook als u wilt zien waar ik mee bezig ben geweest afgelopen tijd is het misschien leuk om de onderstaande artikelen te lezen, zodat u iets meer over mij te weten komt.

Binnenkort praktijk in Delfgauw

01-09-2022 Samenwerking met Praktijk Mist & Gedragkr8 officieel!! Bezoekadres: Verlengde Spiegelmakerstraat 59 2645 BR Delfgauw

Basis module SWPBS

19-09-2015

Gestart met de basiscurcus bestaande uit 4 dagen + conferentiedag. Alles gericht op PBS

Brain Blocks

28-11-2014

Workshop Brain Blocks Deel I - Basis gevolgd

Tijdens de training heb ik kennisgemaakt met de Brain Blocks doos. Deze dient als communicatiemiddel voor professionals; om met mensen met autisme en mensen in hun omgeving te praten over autisme. De onderdelen in de doos zijn ondersteunend aan de taal van de professional. Een erg interessant instrument en ik ga zeker verder met deel II ......

Breed inzetbaar

11-08-2015

Hulp die ik kan bieden op het gebied van :

- het individuele kind

- het kind in relatie tot ouder(s) en of docent(en)

- kind in groepsverband (klas)

- klas in relatie tot docent(en)

Schools cool delft

22-05-2014

Per 1 Juli 2013 gestart als mentorco√∂rdinator School‘s is cool. Wilt u meer info over het project School‘s is cool volg dan de volgende link. Lees meer

Training levensvaardighed

11-04-2014

Levensvaardigheden is vooral ontwikkeld voor leerlingen in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar. Het is geschikt voor het vmbo t/m atheneum. Levensvaardigheden is een programma voor het voortgezet onderwijs om leerlingen sociale, emotionele en morele vaardigheden aan te leren in de klas. Specifiek richt Levensvaardigheden zich op conflictsituaties. Deze training kan ik geven aan een select groepje of de gehele klas.

Training op het gebied van sociale emotionele ontwikkeling

11-04-2014

In de Ring is een methode om met leerlingen in gesprek te gaan vanaf de leeftijd 12 jaar. Tijdens de training doorloop ik de 5 stappen aan de hand van een thema. De vijf stappen zijn:
- Zelfbewustzijn
- Zelfregulatie
- Zelfmotivatie
- Empathie
- Sociale vaardigheden
De verschillende thema's die ik behandel: Pesten/ zelfvertrouwen/ samenwerken/ vriendschap/ boosheid/ verdriet/ veiligheid en motivatie.
De training kan ik geven aan een select groepje of een hele klas.

Nieuwe website

02-02-2016

Vanaf vandaag is de nieuwe website van gedragkr8 online. Met het nieuwe uiterlijk en de nieuwe opties is de site niet alleen overzichtelijk en kleurrijk, maar hij werkt nu ook nog eens op de tablet en mobiel.

Joyce wint Lucas onderwijsprijs 2012

28-12-2012

Op 6 Juli heb ik de Lucas onderwijsprijs 2012 gewonnen samen met mijn duo partner Marlies Heesen waarmee ik de Time-in run op het Stanislascollege afdeling VMBO. De time- in is een klas waar max. 8 kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar in plaats kunnen nemen. Deze kinderen kunnen tijdelijk niet meekomen in het reguliere onderwijs en hebben een time-out nodig. Dit kan komen door gedragsproblemen, achterstand of andere zaken. Ik begeleid deze kinderen 3 dagen in de week voor de duur van 13 weken.