Over Joyce

Erg leuk dat u een bezoekje brengt aan mijn site en ik stel me dan ook graag even voor en leg uit hoe ik er toe gekomen ben om te starten met gedragkr8.

Mijn naam is Joyce van Tuijl , 36 jaar en woonachtig in Delft. Ik ben al 12 jaar werkzaam op het Stanislascollege krakeelpolderweg VMBO. Op deze locatie is een kleinschalige voorziening, genaamd "Time in" waar ik 6 jaar geleden voor gevraagd ben deze op te zetten. Dit naar aanleiding van mijn expertise als Gedragsspecialist.

Tijdens deze 6 jaar heb ik veel leerlingen en ouder(s) geholpen en begeleid. Ik heb gemerkt dat ik maar een heel klein deel van de kinderen en ouder(s) kan helpen en daarom ben ik begonnen met gedragkr8.

Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen bieden en de positieve kracht uit het gedrag te halen!

Joyce van Tuijl

Kennis en ervaring

Naast de vele trainingen en cursussen binnen het samenwerkingsverband die ik heb gevolgd, mijn Master SEN opleiding en de 12 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs, heb ik het nodige geleerd. Denk daarbij aan de verschillende stoornissen en gedragsproblemen van kinderen en hoe te handelen. Hieronder vind u een klein overzicht van de verschillende stoornissen waartoe mijn kennis reikt. Kinderen zonder vastgestelde stoornis zijn natuurlijk ook welkom.